Stacks Image 310
Wij ondersteunen een Verzorgd Buitenleven!

Projecten en wensen

Om het verblijf van de bewoners op De Eemhorst te veraangenamen heeft de stichting enkele wensen vanuit bewoners of hun naasten. Om deze wensen te realiseren hebben we uw hulp nodig!

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Word Vriend van De Eemhorst en ondersteun een Verzorgd Buitenleven voor mensen met dementie!

Hieronder vindt u per project meer informatie.

Stacks Image 43

Duofiets

Samen met bewoners fietsen wordt mogelijk met de Duofiets. Dit is een stabiele fiets die niet kan omvallen. Je zit naast elkaar en kunt zonder al te veel inspanning van de omgeving genieten. Onze bewoners zijn graag buiten, willen graag nog op de pedalen trappen, maar met een gewone fiets is dit helaas niet meer veilig mogelijk. Daarom zou een Duofiets op De Eemhorst een aanwinst zijn. Word vriend van De Eemhorst en help mee!
Stacks Image 263

Tovertafel

De Tovertafel is een speelse zorginnovatie die ouderen in de latere fasen van dementie met elkaar en met hun omgeving verbindt en beweging stimuleert. Meer informatie hierover op Tovertafel.nl
Help De Eemhorst een Tovertafel aanschaffen!
Stacks Image 275

Buitenkeuken met binnenruimte

In de open keuken van onze drie boerderijhuizen wordt dagelijks vers en volgens de seizoenen gekookt. Wij beschikken nog niet over een aparte ruimte waar onze bewoners even naar toe kunnen lopen en kunnen genieten van een hapje en een drankje. Er staat al wel een prieel en het zou fantastisch zijn als we deze ruimte dicht kunnen maken en kunnen inrichten als een gezellige binnenruimte met kookmogelijkheden. Steun ons en help De Eemhorst met de bouw van deze extra buitenruimte.
Stacks Image 287

Personenbus

Om met de bewoners op stap te kunnen is geschikt vervoer nodig. Wij zouden De Eemhorst graag helpen met de aanschaf van een aangepaste personenbus.

Word vriend van De Eemhorst en help mee!
Stacks Image 299

Aangekleed kerstdiner

Wat is er gezelliger dan met kerst met zijn allen aan tafel! Wij willen graag het kerstdiner voor de bewoners extra speciaal maken! Met een kleine bijdrage kunnen we zorgen voor een aangeklede kerstboom, een heerlijk kerstdiner, feestelijke hapjes en muzikale omlijsting. Word vriend van De Eemhorst en help mee!